Cu toate ca toata lumea vorbeste doar de alegeri zilele astea nu trebuie uitate si reducerile care urmeaza , Black Friday , mult asteptate si dorite. Anul asta se pare ca la noi in Romania este un conses in ceea ce priveste data aleasa , 21 noiembrie  ( daca nu tradeaza careva din nou)

Pana una alta eu vroiam sa vorbesc de China , unde au un dublu 11 sau 11/11 ziua aleasa de ei pentru ceva similar Black Friday .Anul trecut s-au batut toate recordurile practic , sume imense , cam 10 milioane de dolari per minut s-au cheltuit in medie – la noi s-a vandut toata ziua de 50 de milioane .

Anul asta o sa fie si mai bine si asta astept si eu , ofertele din China de pe 11 noimbrie.

Sunt cateva site-uri care merita sa le urmaresti , unul este Aliexpress.com despre care am tot vorbit aici pe site. Merita sa cumperi acolo din cateva motive : platesti cu un cont escrow , vanzatorii sunt verificati , alegi metodele de livrare tu singur si ai varietate la toate produsele. Atentie mare totusi la preturile foarte mici si la vanzatorii cu 0% feedback . E foarte posibil sa o muscati cum se spune pe la noi!

Alt site pe care il recomand este focalprice.com care are oferte bunisoare si la fel in data de 11 noimbrie se sumeaza site-urilor bune la reduceri . Aici practic nu ai vanzatori , este un singura firma in spatele site-ului si metoda de livrare prin posta olandeza NL POST va garanteaza ca nu platiti taxe vamale la intrarea in tara a coletului.

Pentru telefoane si tot felul de accesorii Android am mai folosit  de asemenea Geekbuying.com un site de pe care am cumparat de mai multe ori si fara probleme , totul a decurs usor si repejor.Nu am testat trimisul lor prin posta , am cerut cu DHL si in 6 zile am avut marfa acasa.

Sper ca ati considerat utila postarea , va invit sa comentati si sa imi spuneti experientele voastre.

Spor la shopping !