image

Dupa cum arata statisticile pe 2013 android are o cota de piata de 83% pe dispozitivele cu sistem de operare mobil in concurenta cu iOS si Windows.

Se gaseste in multe forme de la cele mai vechi versiunea 2.2 la Jelly Bean sau recentul KitKat si este personalizat de fiecare producator in parte exemplu fiind cei de la Cyanogen  sau Htc cu Sense.

Urmatorul pas sunt asa zisele ´wearbles´sau accesorii inteligente unde este deja prezent prin Android Wear . Ce este de fapt?

Bazat pe Google Now in cea mai mare parte aceasta interfata ofera utilizatorului datele pe care sistemul le considera oportune: stiri , meteo , calendarul tau , ultimul loc de parcare sau notificari de sms sau apeluri.

Este prezent in toata splendoarea sa pe Motorola Moto 360 un ceas inteligent proaspat lansat si care a fost epuizat practic in 2 zile in magazine datorita calitatii si utilitatii .

Pentru a avea totusi un ceas cu Google Wear avem nevoie de un Smartphoen cu Bluetooth 4.0 si Android 4.3 sau mai mare instalat , sunt 2 dintre cerintele pentru ca totul sa mearga struna.

like si share pls