Apple a prezentat 3 produse noi , Iphone 6S , Apple TV si Ipad PRO in conferinta tinuta ieri la San Francisco cu mass media prezenta in numar mare,  cei mai multi erau curiosi de noul Ipad Pro si de modelele S.

Pe rand luate 2 dintre ele sunt modele “imbunatatite” iar Ipad PRO este nou nout si cred ca singurul produs care ma atrage in mod special de la Apple de moment.

Iphone 6S a fost anuntat pentru ambele modele, cele cu diagonala de 4.7 si Iphone 6 Plus. Au pastrat partea de design dar au schimbat destul de multe la interior si specificatii, printre noutati : Touch 3D , procesor A9, camera 12 MP , video 4K si au facut upgrade si la senzorul de amprenta.

Touch 3D este cartea pe care mizeaza Apple si care ofera posibilitati de control placute si inteligente.. De moment doar Huawei a anuntat un smartphone cu o tehnologie asemanatoare.

 

Procesorul este cu 70% mai rapid decat predecesorul sau si ruleaza pe o infrastructura de 64 bit si este la fel de rapid sau chiar mai rapid decat multe dintre PC-urile din casele nostre. Se poate precomanda din data de 12 septembrie in SUA iar preturile incep de la 200 de dolari la contract si 599 de dolari la liber pentru modelul de 4.7 inch si 699 pentru cel de 5.5 inch.

Ipad PRO este pentru mine cea mai placuta surpriza si cred ca singurul competitor demn pentru Microsoft Surface PRO, ambele produse se adreseaza consumatorului bussines care cauta performanata si mobilitate.

 

 

Vine cu de “toate” as putea afirma, un ecran generos comparabiul la diagonala deja cu cel al unui  UltraBook, un procesor puternic A9 , baterie cu autonomie de 10 ore la uz maxim si pe langa acestea are tastatura inclusa si ca si noutate s-a prezentat si Apple Pencil.

Pret de pornire 799 de dolari la versiunea de 32 de GB si poate sa ajunga la pretul de 1079 versiunea de 128 GB  si  4G. Disponibilitate in noiembrie in USA si Romania de Craciun.