Bine v-am gasit din nou pe site , azi  vorbim despre noul smartphone lansat zilele trecute de LG , modelul G3 , cel mai cel   smartphone de la LG si  care trebuie sa faca niscai concureta celor de la Samsung . HTC , Apple si Nokia (un pic la NOKIA).

LG a organizat marti mai multe prezentari in cateva metropole mari de pe globul nostru pamantesc si  sub sloganul ´´Simply is the New Smart´´  a aratat lumii flashgrip-ul G3 mult asteptat de fanii marcii si chiar de concurenta . Per total a facut o impresie buna , chiar foarte buna( dupa ce am citit pe blog-uri mai tari )

Ca si aspect vine intr-o carcasa de metal , un design slim si 5 culori variate , alb , negru , auriu , violet si rosu .Finisajul este mat si rezistent la amprente si pastreaza pe spatele telefonului butoanele de volum .

Ecranul mare de 5.5 inch este QuadHD si cu rezolutie 2K , video si pozele trebuie sa fie de o claritate superioara deja ´banalului´ HD 🙂 totusi faptul ca este din metal si destul de mare in diagonala il fac sa cantareasca 150 de grame , similar Note 2, Note 3, Htc Max sau modelelor care tind deja spre zona phablet .

In interior ascunde un procesor Qualcomm 801 setat la 2.5Ghz si are 2 sau 3 RAM  , nu sa confirmat de moment de ce depinde sa ai 2 sau 3 , de zona geografica unde se vinde sau de alte aspecte, totusi ar trebui sa merga pe 3 RAM , la asa ecran si procesor ,  mai mult RAM insemana putere si viteza.

Bateria este de 3000 mAh destul de bine dar trebuie sa dovedeasca autonomia , ecranul consuma binisor si un procesor ca al sau la fel , cu siguranta o sa fie o autonomie undeva la 24 de ore cu un uz moderat spre intens , fara mult uz de media si navigare internet.

Camera cu senzor SOI+ de 13Mpx are un avantaj nou , o technologie patentata numita Laser Auto Focus prin care un fascicol laser masoara distanta pana la obiectul de fotografiat , focalizeaza si face poza singur , zic cei de la LG ca asa o sa surprindem super poze si momente unice , facand pozele de neuitat , pt selfie nu e prea buna ca te prinde nepregatit :)))

Lg foloseste la randul sau o interfata personalizata de Android 4.4.2 si pentru acest model au atins si aceasta parte , au facut o interfata mai prietenoasa , totul mai simplu si mai minimalistic iar telefonul o sa fie capabil  invate si se comporte ca un adevarat uman.

Exemple sunt noile funtii : Smart Keyboard ,  invata pe masura ce scriem si ne personalizeaza in funtie de simboluri sau cuvinte , Smart Notice este un centru de mesaje si notificari prin care telefonul practiv vorbeste cu noi , despre vreme unde are chiar si sugestii de haine gen: o sa plaua nu doriti si o umbrela ? sau ne spune ce fisiere avem in telefon si pe care nu le utilizam de ceva vreme : doresti sa le mai pastrezi?

Si o noutate mare acum sa vedem cat funtioneaza sau daca se poate indeparta cu vreun hack sau ceva de genul , KILL SWITCH ne permite sa oprim telefonul de la distanta facand-ul neutilizabil, daca o sa mearga si o sa funtioneze e un mare pas in fata . Doamne ajuta.

Revin cu mai multe informatii cand o sa-l testez si vad cum merge , de momentam ramas cu chef sa-l cumpar .

Preturile anuntate sunt destul de diferite undeva pe la 600 de euro la inceput si o sa scada asa usor spre 450 in jumate de luna.

Have Fun si lika daca ti-a fost util acest articol