Salut , nu cred ca este o surpriza pentru multi dintre cei care ma urmaresc , sa vorbesc despre Aliexpress – poate o sa spuneti “inca o data?” -dar va cer sa cititi pana la final, poate chiar o sa-mi trimite-ti o bere la Sibiu pentru ponturi.

Chinezii de la Aliexpress.com pregatesc cea mai importanta zi de reduceri din lume, aici citez revista Forbes, care a calculat vanzari pentru anul trecut de 2 ori mai mari decat cele inregistrate de Amazon.com Si Ebay.com impreuna. Daca unii dintre voi au cumparat anul trecut cred ca sunteti de acord cu mine, cei care v-ati cheltuit banii pe reducerile de Black Friday din Romania , cred ar trebui sa va luati in serios ideea de-a cumpara anul asta ceva de la ei.

Practic festivalul a inceput  deja prin mai multe jocuri si concursuri pe site prin care poti castiga monede si cupoane de reducere , pe care le schimbi pentru bani in momnetul in care faci comada.Ca sa faceti “shopping” bine ar trebui sa mergeti acum direct pe site , sa va faceti un cont daca deja nu aveti unul si sa incepeti sa cautati printre milioanele de produse de pe site , 11 milioane de produse mai exact.

Aplicatia de mobil, o gasiti in Play Store este foarte utila pentru ca de regula gasim produse mai ieftine din aplicatia de mobil decat din varianata de desktop si in plus avem acces rapid la tot felul de jocuri pentru monede.

Si ca sa nu pierdeti timpul in ziua ce mare , cum gasiti un produs care va place il puneti in cos si nu va  ramane de facut altceva decat sa asteptati ziua de 11 noiembrie cand il platiti si gata , binenteles la un pret mult redus.

Pentru cei care sunt sceptiti in legatura cu Aiexpress si cu ideea de a face cumparaturi in China , va invit sa cititi ghidul complet despre Cum sa cumperi de pe Alixpress unde am incercat sa detaliez toate aspectele acestui proces, tot ce tine de transport, plata si partea mai putin placuta vama.

Pentru alte informatii sau detalii va stau la dispozitie si la sectiunea de comentarii.

Spor la shopping on 11.11 !

Vezi ofertele zilnice pe Aliexpress.com , milioane de produse dela doar 5 lei !

Go!