Poza de mai sus am luat-o de pe gizmodo.com si caracterizeaza practic multimea de oameni in fuga dupa ofertele de Black Friday si cred ca un pic de dreptate au, dar totusi merita sa o facem mai ales daca gasim lucruri de care avem nevoie si la preturi reduse.

Momentul a trecut in Romania , vinerea trecuta pe  21 noiembrie si urmeaza momentul asteptat de cei care cumpara de afara unde vineri pe 27  o sa aiba loc adevaratul Black Friday .

Despre magazinele din SUA o sa vorbesc intr-un post maine dar de moment sa va vorbesc despre magazinele pe care le folosesc eu in Europa . Cei mai mare jucator este dupa parerea mea Amazon si comparat cu restul ai siguranta ca primesti lucruri de calitate si la timp in  comparatie cu restul unde am mai avut si neplaceri sau marfa era platita in Europa si trimisa din China . Aici vorbesc despre ce am testat si verificat eu in mai multe randuri si anume:

Amazon.de si Amazon.co.uk

De ce recomand eu Amazon ?

– livrare in 24 de ore  pe teritoriul respectivelor tari , Germania ,Austria sau UK

– toata lumea sau aproape toata lumea are rude in Germania , UK , Austria  si putem trimite acolo la adresa lor si dupa care ei ne trimit coletele si cand ne intilnim in Romania le dam o bere si gata suntem chit , macar atat nu ?

– preturi foarte competitive similare cu cele in dolari din SUA dar cu particularitatea ca aici nu avem nici un fel de taxe vamale sau de import si putem platii linistiti cu cardul fara sa avem probleme sa fie respins.

– ambele site-uri trimit la adrese de Mail Forwarding si aici dau ca si exemple MAILBOXDE in Germania  sau FORWARD2ME in UK . Ambele servici le-am testat si pot sa spun ca am fost multumit de ele , foarte rapizi si puteti sa le folositi cu incredere .

De urmarit zilnic ofertele pe care le au pentru ca sunt si ele interesante , eventual cumparati mai multe lucruri si primiti o singura data coletul .

Bafta la shopping !