Salutare! Intr-o postare veche de cel putin un an am vorbit si am testat o bratara fitness de la Xiaomi numita Mi Band, pe care am laudat-o atunci destul, am primit din China modelul nou Mi Band 1S, o actualizare a primului model si doresc sa va povestesc un pic despre ea.

Principala functie a noului model este senzorul pentru ritm cardiac care s-a incorporat in banda, marimea si designul raman neschimbate fata de primul model dar avem o functie noua destul de utila. O sa detaliez din nou toate caracteristice care fac din acest gadget un must-have.

Cu noua funtie primita pot spune ca putem folosi bratara pentru 5 lucruri zi de zi :

  • functie de pedometru – pasi , miscare, aproximare calori consumate in fiecare zi.
  • functie urmarire somn – bratara stie cand adormiti , cat si cum dorimiti, masoara caliatea somnului adanc
  • functie monitor cardiac – puteti masura ritmul cardiac in anumite momente, nu il monitorizeaza constant
  • functie Smart Lock – deblocare telefon instant cand simte bratara in apropiere
  • functie avizare apeluri – bratara vibreaza cand primiti un apel

Mai jos vedeti o captura de ecran din aplicatia Mi Fit si as dorii sa remarc un atuu important : se incarca odata la 20-25 de zile, diferenta imensa fata de alte gadget-uri similare care se incarca o data la 2-3 zile

Vrei o bratara Mi Band 1S ?

Detalii..

Daca doriti sa cumparati acesta bratara aveti avantajul faptului ca suportul in sine bratara care vone pe mana se pot achizitiona si separat, le gasim in culori vii din silicon sau ceva mai elegante din metal si piele, astfel poti purta acest accesoriu cu orice tinuta.

Am lasat la urma cel mai bun lucru – pretul – costa doar 25 de dolari sau 110 ron , pentru acesta suma nu gasiti nimic mai bun pe piata, garantat!

Va salut si va mai astept pe blogul media-trends.ro