Buna si bine v-am gasit pe blog-ul electroaudio.ro

Banii sunt putini si ofertele nu sunt intotdeauna oferte , sunt mai ales pe plaiurile mioritice castane puse pe jar la copt , te atingi si te arzi. in postarea de azi m-am gandit sa scriu o pagina care face furori prin SUA si anumite tari din Europa : StackSocial.

Despre ce este vorba si la ce foloseste ?

Sunt la moda in Romania de cativa ani site-urile de reduceri colective gen Zumzi , Groupon si TeamDeals .. cu un numar mare de utilizatori si cu multe oferte zii de zii , la cursuri online , vacante de tot felul si produse gen As Seen On Tv sau pe la TopShop . unele mai folositoare si altele ceva mai putin  ( sau deloc chiar).

Dar cum nu e bine sa ne bagam cu marfa autohtona prea mult ca nu avem treaba cu capra vecinului 🙂 o sa va vorbesc despre StackSocial , un site de reduceri unic si cu oferte de cele mai multe ori adevarat si aproape de 0 ca si pret. Vanzatorii sunt atentii selectionati si trebuie respectate politici destul de aspre pentru vanzatori , asta duce la un serviviu perfect din partea lor.

Am achizitionat un MacBook Air si cautam programe pentru el si rasfoind internetul dau peste o oferta de zile mari , titlu cam asa : Numiti pretul si cumparati ! Oare chiar asa sa fie ? In oferta intrau vreo 10 programe toate premium si cu un cost total pe AppStore de 890 de ron . Pe site oferta era sa numesc eu un pret si sa descarc. Binenteles ca nu am stat pe ganduri si am pus un pret nici cel mai mare , se face un clasament cu cine da mai mut si cine da mai putin la acesta oferta de ex cineva a platit 100usd pentru oferta dar erau si persoane care au platit cu 1 dolar . Nu am vrut sa fiu nici primul nici ultimul si cu 20 de dolari am cumparat oferta.

Programele le-am descarcat in 5 minute , toate full si originale , merg perfect si funtioneaza la fel de bine. Banii au fost investiti in cel mai bun mod cu putinta . din cele 10 aplicatii 8 sunt utile si folositoare zii de zii , 2 nu le-am atins inca. 

Dar nu vand numai produse digitale , au si o parte de gadget si tot felul de accesorii si depinzand de vanzator trimit si in Romania. Momentan am pus ochii pe o drona de la DJI , modelul Phantom FC40 dar nu am incercat inca sa vad daca sunt amabili si trimit si la noi in Romania. oferta e super si merita toti banii.