Uff au trecut si alegerile si e momentul sa se mai vorbeasca si de altceva nu doar campanie si promisiuni.

image

Si este clar ca trebuie sa vorbim de Black Friday 2014 care este la doar 2 pasi deja si e clar ca trebuie sa ne pregatim. Eu unul m-am declarat de multe ori fan al cumparaturilor din afara , dar de ce sa nu recunoastem ca si la noi sunt tot mai bune ofertele pe care marile magazine le scot la vanzare vineri 21 noiembrie in cea de 3-a editie din Romania.

Intrebarea acestui post era : Ce cumparam de Black Friday ? pana sa ajunga la noi obiceiul altii profita de el de ani buni si cum ne place tot ce este made in USA in materie de gusturi se pare ca semanam foarte mult si in top cinci lucruri cumparate ar fii :

1– Televizoare – daca au diagonala mare , cat mai mare si au alte zeci de lucruri scrise pe cutii sunt ok – atentie insa cele mai multe sunt modele cu cel putin 2 ani vechime pe piata , in foarte multe locuri pe cutie scrie cuvantul READY sau mai bine zis pregatit de…ceva … dar nu e tot una. Informati-va din timp .

2 – Laptop – DA ! Inca sunt pe locul 2 si aici ca si in cazul televizoarelor ne putem intalnii cu hardware vechi sau cu produse fara licenta si pentru a avea pus la punct tot sistemul mai scoatem un ban din buzunar

3 – Tabletele – cele bune sa se adune – sunt putine modelele de top care intra la promotii dar ca si anul trecut un model Ipad Air 1 ar fii mana cereasca si este foarte probabil sa fie asa deoarece in Occident au scazut preturile le prima versiune Air cu 100 de euro , deci cu siguranta acesta reducere apare si la noi.

4 – Telefoanele – marcile autohtone o sa fie cele urmarite si cele mai reduse la preturi si o sa triunfeze marcile  : Allview , Utok sau Serioux.  Totusi cu putin noroc apar poate Iphone 5 sau Samsung S4 la preturi WOW

5 – Camerele Foto – cele mai dorite sunt cele DSLR dar normal cam apar cele entry level , cele bune sunt scumpe si le iau cei profesionisti sau amatori avansati , ne raman cu putin noroc modelel Mirrorless de care eu sunt atasat sincer, merg foarte bine si sunt ceva mai ieftine si ne ofera chiar performante ok. Chiar daca nu o sa fie in oferta noul model GoPro Hero isi merita banii , doar 599 ron.

Despre frigidere si aragaze nu o sa vorbim  poate in alt post 🙂

Maine o sa puteti citi un ghid de supravietuire Black Friday , stati aproape !