Vrei sa castigi 40.000 de euro de acasa ? Crezi ca esti bun la coduri, cuvinte ascunse si munca de contraspionaj?

Va explic ce trebuie sa faceti in doar cativa pasi simpli si o sa va povestesc si cine ofera acesti bani.  Sa incep asa cum se cuvine, premiul este oferit de firma 4YEO  o mica firma din Spania care a dezvoltat un software de  criptare bazat pe singurul cod secret nedescifrat inca si folosit in al II-lea Razboi Mondial de Englezi si de Rezistenta Franceza.

Concursul a inceput initial in data de 1 septembrie si s-a incheiat pe 31 decembrie dar nimeni nu  a reusit sa sparga codul. Firma a dublat premiul si asteapta in continuare participanti. In prima etapa s-au inscris 2300 de persoane, dar fara rezultate. Ce mai astepti ? Poti fii chiar tu cel care deschifreaza acest cod, care pare a fii ultimul ramas nedescifrat.

Intregul cod il gasiti in imaginea de mai jos:

One Plus 2 in oferta, 4K si 4GB de RAM

emag.ro

La ce foloseste acest concurs ? Compania a creat un software de criptare care o sa fie oferit marilor firme de mesagerie de genul WhatsApp, SMS, Skype sau Messenger pentru o oferii conexiuni sigure. O eventuala desifrare al codului ar face sa nu mai fie asa de util acest soft, in cazul contrar daca nimeni nu reuseste sa-l sparga este clar ca merita folosit si investit mai departe in dezvoltarea sa.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti la concurs pe pagina 4YEO.COM si sa va puneti serios pe treaba , poate ce nu au reusit ceilalti, fac Romanii nostrii!