Pfff..sunt sofer in viata de zi cu zi , deci nu mai este chiar numai o joaca si sunt mai mult jucator de Call Of Duty ( aproape 95%) darsi  jocurile cu masini dar si jocurile cu masini sunt interesante si m-a impresionat placut noul joc Forza Motorsport 6. Jocul nu este aparut inca, dar ieri la o tura asa prin pagina Xbox am vazut ca mi-l ofera ca si demo ( o mica parte dar destul) si nu am stat pe ganduri , download si play – jocul este disponibil doar pentru Xbox One si nu o sa fie disponibil pentru 360 sub nici o forma.

Deci dupa cum va spuneam cu One in priza mai ai nevoie de un televizor bun , Full HD daca nu mai sus si care sa suporte 60 FPS la cat ruleaza jocul. De aici mai departe o sa-mi spuneti voi ca am dreptate ( grafica este spectacularaaa )

Peste 450 de masini , pe toate circuitele mari din Europa si din lume plus condus pe noapte, ploaie si vant si binenteles diferite niveluri de experienta, un joc care ofera zile intregi de aventura, singur sau in modul multiplayer prin Xbox Live.

Pana una alta daca doriti sa aveti un super background cu Forza 6 aici puteti descarca art work-urile jocului la rezolutii petru toate gusturile!

Esti fan Forza 6 , descarca artwork-urile direct de pe pagina jocului !

Artwork Forza 6