In primul rand sa mentionez ca nu este meritul meu acest ghid , este al celor de la emag.ro care in fiecare an ne pregatesc asa un pic pentru ce urmeaza in marea zi de Black Friday.

Am incercat azi mai toata ziua de la colegi bloggeri ceva mai influenti si mai cu pile pe la emag.ro sau  site-uri de de afiliere  sa aflu vreo oferta pe ici pe colo sa vad daca merita sa ma trezesc la 5 ca si anul trecut.

Un lucru e clar , ca o sa faca promo pana la ora 8 iar pica serverele care zic ei ca sunt mai tari de la an la an dar intr-un fel cred ca e si o metoda de marketing sa te vada ( sigur ne vad) cum stam acolo pregatiti si matza aia da din manutza fara sa vedem nimic si cand cred ca este ok , boom apar ofertele.

Pana una alta am modificat un infografic de la emag cu cei 3 pasi importanti de facut incepand chiar de azi :

1 Intri in cont daca aveti unul si daca nu va creeati unul ca doar e gratis  si daca aveti produse pe care le doriti le adaugati de pe acum in cos dar fara sa finalizati comanda

2 Lasati in pace butonul ala de la logout sau bifati tine-ma minte sa mearga treaba repede vineri

3 Vineri cand sunt toate calde direct pe ele , daca aveti la reducere ceva din lucrurile dorite le cumparati fericit daca nu poate va fac cu ochiul alte produse.

Totusi trebuie sa vedeti ca mai sunt si alte magazine participante care ne pot rezerva surprize : F64.RO care sunt mari specialisti in camere foto si ceva multimedia mai nou

La fel buni de urmarit sunt cei de la EVOMAG.RO anul trecut am gasit 2 sau 3 lucruti interesante de la ei , deci merita sa aruncam o privire.

Deci spor la cumparaturi !