Daca ceva este bun de ce sa nu-l copiem , probabil asa gandesc cei de la Google cand s-au gandit sa copieze idea Bla Bla Car .Ce este BlaBlaCar? Un serviciu care funtioneaza si la noi in tara sub forma ideii de ridesharing sau ceva mai pe romaneste o persoana care are un drum de facut intre 2 sau mai multe localitati,  accepta contra unei sume de bani sau gratis ,doar pentru companie, sa duca si alte persoane la destinatie.
google vs bla bla car

Eu personal am folosit AutoHop ,site-ul care a fost preluat de BlaBlaCar, la cateva drumuri pe care le-am facut de la Sibiu la Cluj sau la Bucuresti si poti avea bafta sa dai peste oameni foarte interesanti si chiar sa legi prietenii!

Dar sa va spun despre Google ca despre ei este vorba , au prezentat in ultimul timp destul de multe lucruri relationate cu industria auto , au in teste masina lor autonoma, investesc in Waze si dezvolta Andoid Auto pentru partea multimedia a masinilor.

Noul serviciu Google se numeste RideWith si Waze se ocupa de testarea si implementarea lui , de moment doar in Tel Aviv dar cu ochii pusi pe intreaga Europa si USA.

Cu timpul o sa vedem cine se impune,  BlaBlaCar, Google sau cei de la Uber !

Urmareste-ne pe Twitter

logo twitter mediatrends

Follow @mediatrends_ro