Se intampla la fel in fiecare an si este o moda mai ales pentru unele site-uri sa faca rost de poze sau detalii despre telefoanele varf de gama care urmeaza sa fie prezentate , anul trecut s-a intamplat la fel si anul asta se pare ca nu au scapat , practic putine secrete mai au de aratat.

Pozele au fost prezentate de catre site-ul german Mobile Geeks care a ‘gasit’ pe site-ul unui distribuitor autorizat de smartphones ,poze si chiar pret noului terminal. Dupa calitatea pozelor este clar ca sunt pozele oficiale si nu doar niste poze facute la repezeala  si tot de pe site aflam ca o sa fie disponibile in 2 variante , un gri inchis spre antracit si o versiune aurie cu argintiu iar pretul anuntat in jur de 749 de euro , fara nici un fel de contract.

htc m9 telefon mobil

Despre aspect va invit si pe voi sa comentati dar pare doar o evolutie a predecesorului sau HTC M8 , cu schimbari chiar sublime la partea de design. Totusi se pare ca au adaugat specificatii , dupa cum se observa , in spate renunta la camera dual si trec la o camera de 20 MPX si o sa puna una de 4 cu technologia UltraPixel in fata pentru #selfies perfecte.

telefon mobil htc m10

Cat despre ‘motorul’ telefonului o sa avem un Snapdragon 810 cu opt nuclee pe 64 bits , 3 Gb de memorie RAM si 32 de GB de memorie interna, ampliabila prin micro SD . Mai multe detalii o sa avem poate de la oficialii HTC in 1 martie de la Barcelona cand incepe MWC si o sa vedem daca toate aceste speculatii despre care si eu am scris erau adevarate.