HTC RE camera mini care se vrea HERO

Epoca buna pentru prezentari in acesta toamana, dupa Apple vine Htc cu noutati din telefonie , un telefon special pentru #selfie , Desire Eye si o camera care se numeste RE. 

Nu este tocmai terenul de lupta al Htc dar s-au gandit sa incerce cu o camera cu un design destul de ciudat la prima vedere, seaman cu un periscop de submarin . Camera se vrea a fii un concurent pentru Hero , poate nu pentru ultimul model Hero 4 in varianta black dar dar destul cat un Hero3.

Filmeaza in 1080P si 720P , nu are ecran , are 2 butoane si atat , dar ascunde multe calitati destul de interesante. Senzorul camerei are 16 MPX si o lentila cu unghi larg de acoperire la 146 de grade , suporta filmare slow-motion si time-lapse .Cu un viitor upgrade o sa mearga chiar si pe transmisie directa Youtube.

Suporta o memorie de pana la 128 de Gb si areo baterie de 820mAh , ajunge penrtu 800 de poze sau 1:20 de filmare Full HD si pe desupra este si cu standard de protectie IP67 poate fila si fotografia sub apa , ploaie si praf.

Partea intereseanta este ca merge singura , nu are nevoie de nici un telefon pentru fuctionare dar se poate conecta usor la un telefon Android cu bluetooth 4.0 sau prin wireless.

Pretul de moment nu este anuntat dar surse spun ca undeva la 200 de USD sau 700 de ron. Eu sincer oscilez intre modelul acesta momentan si modelul HERO din seria 4 anuntat deja si care va costa in jur de 120 de euro.

VOI CE PARERE AVETI?