In frumosul si originalul spot TV difuzat de vreo 2 luni incoace Digi Mobile prin cei de la RDS-RCS ne-au dat o urma de speranta si o bucurie mie personal . Ne-au facut sa credem ca se poate renunta la retelele clasice si probate  Orange , Vodafone si Cosmote  (viitor T-Mobile ). 

Din pacate a fost de scurta durata bucuria mea …chiar prea scurta …asa de scurta  ca pana mi-a venit randul la cozile interminabile din punctele de lucru RDS am aflat de la un coleg ca s-au schimbat ceva detalii la oferta DIGI MOBIL.

INITIAL ne-au promis pt oferta cu 5 euro  daca mai eram abonati si la alte servicii de la companie ( in cazul meu la 2) urmatoarele: nelimitat , nelimitat , nelimitate..peste tot , inclusiv internet pana la 5 gb , dupa cei 5 gb urma sa incetineasca dar nu se oprea ( deci tot nelimitat)

Schimbarea apare la internetul care se ofera de Vodafone in locurile unde nu ai acoperire Digi , iti ofera doar 100 de MB pe luna , dupa nimic. dar nimic. 

Urmatoarea bomba vine din toamna , cand o sa taxeze si convorbirile efectuate prin acoperirea Vodafone ! Ei na si atunci unde mai e oferta si unde e RDS si de ce nu a explicat asa de la inceput?

Onestitate inainte de toate si dupa spoturi de mii de euro pe la TV . Pentru cei care au semnat deja contractul e prea tarziu , RDS e acoperit si nu o sa raspunda pentru schimbari in nici un fel , ati semnat o clauza prin care va obligati sa ramenti pana cand va expira cntractul chiar dca apar modificari pe parcurs.

Pentru cei care mai au de gand sa faca inca un contract cu Digi Mobil , mai ganditi-va un pic!  Nu tot ce sclipeste e AUR  , ca si la ei in spot de altfel :))))