image

Cu doar cateva ore in urma Apple a lansat 2 noi modele de telefoane din seria 6 , Iphone 6 si IPhone 6 plus  cu diagonala ecranului de  4.7 si  5.5 inch. 

Existau deja pe piata multe telefoane cu ecrane de 4.7 inch si de 5.5 si chiar mai mari si tocmai din acest motiv Apple a intrat si ea in lupta cu 2 noi modele , incercand sa faca ata astefel celor de la Samsung , LG sau marcile din China tot mai prezente pe piata.

Despre IPhone 6 Plus o sa vorbim in alt post pe blog-ul nostru , acum e timpul sa spun cate ceva despre modelul IPhone 6 cel mai asteptat dintre modele.

Eu personal am folosit atat Android cat si iOS , Samsung cu Android si ultimul model IPhone 5s pe care  l-am detinut si pot sa imi exprim parerea din prisma unui utilizator priceput. Din specificatiile oferite de Apple pentru noul terminal nu avem nici o noutate technologica relevanta poate doar pentru utilizatorii fideli de IPhone care la fiecare nou model incep pregatirile pentru achizitionarea unu nou model ´superior´

Comparatia de azi doresc sa o fac intre IPhone 6 si LG Nexus 5 . telefon pe care il folosesc in acest moment si de care sunt foarte multumit dupa trecerea de la Iphone 5S  , la Galaxy S5 si in final la Nexus 5.Telefonul este foarte robust , cu Android 4.4.4 , un procesor Quad-Core si o camera excelenta . 

image

Pe langa comparatia de mai sus ar mai fii de adaugat un lucru care pentru ulti este cel mai important : PRETUL . un Nexus 5 se poate achzitiona cu 1200 de ron in schimb versiunea de 16gb IPone 6 o sa coste  cam 3500 de ron. Diferenta dupa cum spunea un slogan e in buzunarul tau la propiu si la figurat si dupa opinia mea nu merita!