image

LG a prezentat pe langa noul sau model cu ecran curbat LG G FLEX 2 , care a primit specificatii noi si procesor mai puternic , un nou prototip de telefon foarte asemanator cu modelul Samsung Note Edge cu ecran curbat cu diferenta majora fata de Samsung ca ecranul este curbat in ambele laturi ale telefonului.

LG este unul dintre marii fabricanti de ecrane pentru telefoane , TV , tablete si laptop din lume si acest prototip poate fi doar un motiv de lauda ale marcii sau chiar o sa-l vedem pe piata.

Specificatiile technice despre ecran sunt singurele care au aparut , cu o diagonala de 6 inch si o  rezolutie de 1280 x 720 pixeli nu ofera aceeasi calitate ca si Note Edge care are un ecran QHD  , dar este un pas in fata enorm pentru marca LG.

image

La ce putem folosii aceste ecrane laterale sa le numesc asa ? control muzica , control camera , notificari si cam atat , restul tine de design in mare parte.

LG nu a confirmat daca scoate pe piata acest telefon dar este posibil sa o faca alti fabricanti care folosesc componente LG .

Voi ce parere aveti ? Merita sau nu banii un telefon de genul asta ?

In USA este disponibil deja Samsung Galaxy Edge la un pret de 950 de dolari la liber sau 450 la contract cu Verizon .

Ajute-ne sa ne cunoasca lumea , like sau share pls 🙂