Nexus 6 intra in razboi cu Iphone 6 Plus ?

Raspunsul meu este DA !  Si cum un raspuns trebuie si argumentat ca sa fie mai credibil cel mai simplu e sa dai si raspunsurile potrivite ca sa te creada lumea 🙂

Incep prin a spune prima data ca nu este nimic oficial dar ca in toate cazurile inclusiv Iphone 6 Plus toate pozele care au aparut pre -lansare s-au dovedit a fii adevarate. Si aici vorbim de niste poze si specificatii care nu sunt oficiale dar care provin din surse de incredere.

Despre telefonul celor de la Google s-a zvonit prima data ca o sa fie fabricat de HTC  si fanii companiei din Taiwan erau nerebdatori  dar surpriza Motorola o sa fabrice noul Nexus 6.

Despre telefon si specificatii:

Ecran de 5,9 inch – WOOOW -o sa spuneti e mai mare decat Iphone 6 plus in diagonala dar mai mic per total  , dovada , o poza la scala  intre mai multe modele :

comparatie telefoane cu diagonala mare Marques Brownlee

Chiar daca are 0,4 inch in plus Nexus6 este mai mic decat Iphone 6 plus  si aici este vorba despre design si margini , mai mici mai frumos 🙂

Ecranul o sa fie la rezolutie 2K similar Samsung Note 4 si LG G3 dar  un asemenea ecran chiar daca sunt de ultima generatie si clar performantele sunt inbunatatite  au un consum de energie imens , astefel ajung sa consume 45% din baterie intr-un singur ciclu de incarcare . Bateria anuntata este de 3200 mAh si face perfect echipa cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 805 . 

Acesta din urma este cel mai nou procesor Qualcomm este setat la 2.7 Ghz si permite redare si filmare 4k simultana , multi-tasking ..etc. Practic trebuie sa-i dai mult de munca sa-l obosesti. Un alt avantaj al acestui procesor permite incarcarea in doar 15 minute la peste 80% si in echipa cu Android VoLTE o sa fie una dintre marile noutati.

Despre pret nu s-a vorbit nimic dar se asteapta sa fie ceva destul de accesibil ca si modelul anterior Nexus 5 si chiar daca a castigat in diagonala pretul nu o sa fie unul exagerat , un pret de 349 USD este cel mai probabil si o as fie foarte similar OnePlus One care are un pret de 300 USD in varianta de 16Gb.

Eu sunt fan Nexus si in prezent folosesc un Nexus 5 dar nu stiu daca o sa fac saltul direct la 5.9  e un pic cam marisor , DAR daca se iveste ocazia o sa incer sa-l achizitionez.

Voi ce parere aveti ? este mai bun decat un IPhone 6 Plus in specificatii si in pret ? cel din urma costa cel putin de 3 ori mai mult si face de trei ori mai mult?