image

Google nu prea face tam tam cu lansarile sale sunt mai mult de genul tac si fac. Existau zvonuri despre aparitia unui nou terminal Nexus 6 si a unei tablete numite Nexus 9.

Telefonul e produs de Motorola si aduce o serie de noutati asteptate pentru fanii Android cum ar fii Lollipop noul sistem de operare 5.0 , un ecran QuadHd si un procesor SnapDragon 805 la 2.7Ghz . 

Bateria este de 3220 de mAh si are funtia de fast charghing promisa deja care permite incarcarea in doar 15 minute undeva la 80 la suta.

Specificatiile sunt impresionante si fac din noul Nexus 6 un reper pentru multe viitoare modele . Un singur lucru lasa opinia impartita si anume ecranul sau de 6 inch , poate prea mare sau prea repede adus la un mare producator ( au mai fost si alte incercari de 6 inchi dar la producatori chinezi ) 

Totusi prin faptul ca are ramele foarte subtiri este chair mai mic decat Note 4 sau Iphone 6 Plus ambele modele au diagonale mai mici .

Ca si data de lansare pe piata sfarsitul lui octombrie la operatori selectionati si prin Play store in tari ca si SUA si Europa de Vest. 

Asteptam cu nerabdare !