Hello , Black Friday este deja istorie si in cazul in care nu ati vazut cele mai interesante noutati din saptamana care se incheie , m-am gandit eu sa fac o  recapitulare la noutati culese de pe net.

image

Sunt patru lucruri interesante si pe care le-am putea folosii usor in viata noastra de zi cu zi pentru  divertisment si hobby la un loc.

1 – Parrot Bebop – cei de la  Parrot au  lansat saptamana aceasta  un nou model de drona destinata pasionatilor si preofsionistilor de fotografie aeriana cu specificatii de top :  autonomie ridicata , caliatate a imaginilor in 2K ,control de pe smartphone , GPS incorporat si o carcasa mai usoara decat primul model AR.Drone si mai rezistenta. Pretul de pornire este de 600$ si va fii disponibila in curand si in Romania. 

Video oficial youtube despre drona:

2– Motorola Keylink , nu este primul model de pe piata c de acest gen dar fiind Motorola ei  au un renume si  merita sa ne indreptam atentia spre Keylink . Ce face ? il atasezi la chei , in portofel si de ce nu in chiar in buzunarul hainutei preferate al copilului tau si prin conexiune bluetooth si cu amplicatia Motorola Connect vezi pe unde ti-ai lasat lucrurile de pret. Raza de actiune este de 100 de metri aproximativ . Costa 24,99 usd de moment diponibil  doar in SUA.

image

3 – Amazon Fire Stick este un dispozitiv similar Google Chromecast cu particularitatea ca pentru aceeasi bani primesti si telecomanda si acces la Amazon Prime Video initial pentru o luna si daca doresti poti prelungi sau folosi Netflix , Hulu , Youtube . Amazon Prime Video este un serviciu de filme si seriale online marca Amazon , nu este gratis , costa undeva la 70 de euro pe an dar pe langa acces la seriale si video iti ofera transport gratis la cumparaturile de pe Amazon din toata lumea , eu unul il folosesc deja de 2 ani si merita. 

image

4 – Am lasat la urma cred eu cea mai buna veste dintre toate . Microsoft a cedatpentru 10 ani   marca Nokia fostilor detinatori ai marcii  si acestia au anuntat primul lor produs pe piata : Nokia N1 , o tableta cu Android  cu diagonala de 8 inch  construita in aluminiu si cu un procesor Intel la 2.3Ghz si 64 bits.

La prima vedere seamana mult cu un Ipad Mini la design  ,are  colturi rotunde  , zona boxelor se aseamana si ele dar nu este o copie de Ipad , este o tableta foarte reusita , cu doar 6.9 milimetri grosime si specificatii foarte bune . Vine cu Android Lollipop 5.0 customizat de Nokia sub numele de Z Launcher.

Costul tabletei este de 250 ron si se lanseaza in februarie in China prima data si dupa aceea o sa apara si la noi cel mai probabil . Pana una alta o trecem la capitolul surprizelor si al vestilor bune.