Doar 12 ore au avut nevoie cei de la Xiaomi pentru a mai bifa un record in lunga lor lista de recorduri: 800.000 de terminale Xiaomi Redmi Note 2 vandute dupa cum spuneam in doar 12 ore prin intermediul magazinului online.

Cifra nu este una deloc mica si ne arata clar interesul pentru marca Xiaomi atat din China cat si in exterior, o buna parte din cele 800.000 de telefoane vor ajunge in Occident cu siguranta prin intermediul unor site-uri de electronice.

Dar sa analizam un pic de ce atat interes pentru noul smartphone numit Redmi Note 2 si care sunt calitatile sale.

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 2 telefoane ieftine telefoane emag

 

In primul rand ecranul sau ca si marime cred ca este foarte important, are diagonala de 5.5 inch si este exact segmentul unde se duc cele mai mari lupte anul acesta si de alte marci : OnePlus , Huawei , Samsung si chiar Apple cu modelul 6 Plus.

Alt aspect important este poate noutatea procesorului incorporat , procesor marca MTK , modelul Helio X10 cu +2Ghz de viteza. Procesorul este destul de nou si poate castiga tocmai prin slabiciunile adversarilor sai , Qualcomm si Samsung.

 

Record

Dar cel mai important aspect este pretul pe care aceste telefoane il au , doar 125 de dolari versiunea de 16Gb si 155 de dolari versiunea de 32GB, In ambele cazuri avem posibilitatea sa marim capacitatea de stocare cu card MicroSd ,putem folosii 2 cartele SIM si pozele foarte bune surprinse cu camera principala de 13MPX.

Sistemul de operare este bazat pe Android 5.1 dar este customizat de Xiaomi sub forma MIUI 6 dar este foarte posibil ca in momentul in care o sa deschideti telefonul sa primiti actualizare la noul MIUI 7.

Eu personal folosesc un MI4 si sunt deplin multumit de telefon si cred ca si noul model merge in aceeasi directie calitativa.

De unde putem achizitiona telefonul? de moment doar din China , recomand Gearbest.com si ar mai trebui sa fim cu ochii pe Quickmobile.ro de unde putem la fel achizitiona Xiaomi Redmi Note 2