Suntem inca in ziua cea mare a comerciantilor – Black Friday- si recunosc ca si eu persoana umila care scrie aceste randuri am un site de produse led , www.ledia.ro si la randul meu am  cateva promotii pe site azi , cu  diferenta,  ca reducerile sunt mici pentru ca atat mi-au permis preturile sa o fac , cum nu am uflat ca sa am de unde sa scad !

Dar aici doream eu sa scriu despre marii jucatori din Romania . emag , altex , flanco & co. care au facut publicitate prin toate mediile prosibile si anuntand ca al 3 -lea an o sa fie si mai decat cele 2 precedente .

Pe scurt rezumatul diminetii :

– ne trezim la ora 6:45 si sa vedem si in afara de cateva reduceri  nesimnificative mai nimic ,  de fapt urmarind cateva preturi cu zile inainte am observat cum preturile au avut o usoara crestere la unele articole de larg consum si pe care dupa statistici ei stiu ca le vand cel mai rapid si mai usor. Personal am urmarit un televizor de 32 inch de la Toshiba , cava foarte basic dar aveam nevoie de 5 bucati pentru cineva si cam asa a fluctuat pretul la televizor :

– in urma cu 3 saptamani reducere de la 799 la 649 ron si m-am gamdit ca e scump doar vine black friday aici astia il reduc de numa.

– in urma cu 2 saptamani reducere de la 699 la 599 de ron. Mai stau un pic si vad ce sa intampla pe 21 mi-am zis.

– azi pe 21 la ora 6:45 pregatit si cand vad televizorul redus de la 899 la 499 am zis wow e ok de pret cumpar 5 zi gata , click in cos si cand sa finalizez din pacate fara stoc – in 5 minute mai putin . Intrebare s-au vandut 10.000 in 3 minute sau au avut 50 de televizore pe stoc ? 

Deci pentru mine experienta de azi o trec la tzepe direct. Raman fanul cumparaturilor in afara tarii daca aici nu sunt onesti si capabili sa ne faca sa ne stricam banutii , mai ales ca ne dorim acest lucru dar nu prea avem cum sa facem lucru asta si sa ramanem cu un gust placut dupa si nu cu un gust de inselaciune.

Ce experiente ati avut voi ?