image

USB de tip C , este al 2-lea detaliu pe care il aflam despre modelul ce urmeaza sa apara la toamna de la marca OnePlus , care are un stil unic de a prezenta vesti si noutati despre noul model. Saptamana trecuta au anuntat modelul de procesor folosit , Snapdragon 810 de la Qualcomm , cu precizarea ca este versinea v2.1 inbunatatita si care nu mai are probleme cu incalzirea excesiva.

image

Modelul de USB de tip C este intens mediatizat de Apple si Google , care l-au introdus la gama lor de laptop-uri , la Macbook si Chrome Pixel  si de curand mai multe nume mari din tech au afirmat ca vor trece si ei la acest tip de USB.

Ce aduce in plus acest tip de conector? In primul rand faptul ca este similar pe ambele parti  si la ambele capete , deci nu mai este nevoie se cauti partea potrivita cum se intampla acum la orice mufa USB , nu conteaza ca este de tip 1 , 2 sau 3

O sa suporte un standard de viteza 3.1 , cu o viteza de transfer de pana la 10 Gbps , suporta curent de pana la 100w la 5A. Avand in vedere ca un laptop are nevoie cam de 60w sa funtioneze este normal ca in cateva luni sa putem alimenta un laptop la fel cum procedam cu o tableta sau telefon mobil . Apple are deja acest tip de USB pe noul model de laptop MacBook de 12inch si Google pe modelul sau de Chromebook Pixel

OnePlus vrea sa fie intre primii care adopta aceasta tehnologie cu noul sau model si spun ei ca o sa mai avem si alte surprize placute iar una dintre ele o sa fie chiar pretul terminalului care o sa fie pentru o versiune de 64Gb similar cu cel al teminalului actual de 16Gb , doar 299 de dolari.

image

detalii oferta banda led rgbw led-box.ro