image

Anuntata in data de 1 Aprilie multi au crezut ca este doar o gluma , site-urile de stiri de afara gen engadget.com au preluat stirea dar ca si glima de 1 Aprilie, ? un fabricant de telefoane mobile sa lanseze o drona?

Ce este clar deja ca OnePlus a lansat si terminat stocul exsitent in doar cateva ore , o drona de doar 7 centimetri si care costa doar 20 de dolari.

image

Fanii marcii , printre care ma numar si eu , asteptam noul terminal Plus 2 , dar cred ca  mai avem nevoie de rabdare, sunt inca probleme cu partea de soft si certificate din partea Google.

Modelul DR-1 are autonomie de zbor de 7-8 minute si se incarca complet in 20, cantareste 12,5 grame si nu se controleaza de pe smartphone cum ne-ar placea, doar din telecomanda care vine inclusa .Setarile sunt simple, 2 moduri de zbor , una pentru inceput si una pentru avansati.Camera este una din lipsurile sale dar pentru 20 de dolari nu prea poti oferii mai mult.

image

Pe site-ul OnePlus puteti vedea mai multe detalii , dar nu se mai poate cumpara , stocul a fost destul de mic si comenziile numeroase , daca va doriti o drona destul de ieftina si capabila sa si filmeze va recomand o drona de pe focalprice.com pe care am avut placerea sa o folosesc si merge bine.