image

Zic eu cam de un an asa prin diverse discutii despre telefoane ca nu am nevoie de mai mult de 16Gb de memorie la telefonul meu daca am conexiune buna la internet. Ca sa ma explic pe scurt : Drive, DropBox, Spotify sau Google Music, toate imi sunt la indemana si pfera versiuni gratuite pe care la putem folosii.

Despre cea din urma doresc eu sa vorbesc acum , in lupta pe care o dau toti marii jucatori pentru piata in crestere de servicii Music Streaming a intrat si colosul Google pe langa Spotify ,Apple Music  sau Tidal  , cu diferenta ca Google a anuntat o versiune gratis a serviciului sau , lucru posibil prin insertarea de reclame in aplicatie 

image

Folosesc acest serviciu Google de mai bine de jumatate de an si sunt perfect multumit de el platind 29 de lei pe luna , bani pe care oricum nu i-am cheltuit cand am luat telefonul cu 16Gb in loc de 64Gb , nu?

In modul FREE nu o sa fie permisa selectarea de melodii individuale preferate dar o sa puteti asculta liste si radio cum numeste Google sistemul sau de piese relationate cu cele cautate de dvostra sau artisiti cautati.

image

Aplicatia are un aspect foarte ingrijit si zeci de mii de melodii pe care le puteti cumpara sau doar sa le ascultati , exact ca in poza de mai sus , un scurt search dupa Deadmau5 ne da o lista cu piesele sale , le salvezi daca doresti in playlist si le poti asculta chiar si cand nu ai internet pe telefon.

Nu mai stati pe ganduri si incercati noul serviciu Google , poate o sa va convinga acest video , click & play !