image

BlackFriday a inceput deja numaratoarea inversa , dar pana acolo mai este un eveniment pe care eu unul care ma declar mare fan al cumparaturilor in China il astept cu nerabdare . Un fel de CyberMonday in China pe data de 11 /11 . 

Toti marii retailleri din mediul online chinezesc sunt deja pregatiti cu tot felul de oferte si daca se repeta vanzarile si ofertele de anul trecut merita din plin sa cumperi tocmai din indepartata China

Printre cei mai bune site-uri pe care le recomanda si folosesc in acelasi timp sunt : 

ALIEXPRESS.COM – un site cu oferte variate si 100% sigur ca primesti marfa comandata . puteti vedea aici un ghid despre cum sa cumprei pe aliexpress.com

Un alt site foarte bun este FOCALPRICE.COM nu ajunge sa fie la fel de mare precum Aliexpress dar la unele preturi e chiar mai bun si merita sa faceti o incercare.

Pe locul trei in preferintele mele se afla PANDAWILL.COM unde gasesti multe telefoane la preturi foarte bune si ofera chiar si o asigurare in cazul in care platesti vama ei iti returneaza valoarea taxelor la import platite. Am incercat si a funtionat , mi-au returnat aproximativ 250 de ron la un colet. Foarte Ok .

Pana vine la noi Black Friday si daca mai ramenati cu lucrurile necesare din lista neachizitionate va doresc shopping placut .