,

Salut , cu riscul sa ma repet si sa scriu 2 zile la rand despre accesorii inteligente , trebuie sa o fac pentru ca acum am terminat materialul si am probat pe deplin bratara Xiaomi Mi Band,  am facut si un video pe care va invit sa-l urmariti.

Despre bratara nu am decat cuvinte de lauda , am luat in considerare specificatiile si pretul sau si cred ca este cea mai buna solutie de pe piata. Bratara m-a costat 18 usd de pe banggood.com pretul poate varia dar maxim 1-2 dolari nu mai mult . Daca doriti sa achizitionati ceva de acolo pai puneti ceva in colet ca sa merite asteparea , accesorii pentru telefoane sau pc.

Bratara o am deja de 5 zile si este atat de usoara ca nici nu o simt la mana , bateria incorporata  ajunge pentru 20 de zile minim si nu trebuie sa o incarci asa. Pe langa faptul ca imi arata activitatea si imi monitorizeaza somnul , bratara imi vibreaza cand sunt apelat si pot tine telefonul la metri de mine relax ca  nu mai pierd nici un apel iar  pentru telefoanele cu Android 5 dispune de functia SmartLock , cand ai bratara conectata nu ai nevoie de cod pentru deblocarea ecanului.

Mai jos sunt cateva poze cu ecranul telefonului in acesta dimineata dupa miscare ,face usor diferenta intre mers si alergat sau alte feluri de exercitii , de exemplu saritul cu coarda  sau flotari. Pe langa astea dimineata pot verifica cum am dormit , face diferenta intre somnul adanc si cel mai light iar la activitatea zilnica este destul de precis in urmarirea pasilor si al caloriilor consumate.

image
image
image

Vedeti ceva de chineza pe acolo dar nu va faceti griji , 95 % aplicatia este in engleza si Xiaomi a promis o actualizare pentru aplicatie  foarte curand . Aplicatia MiBand se descarca din PlayStore si este gratis nu consuma nici baterie si nici nu ocupa mult spatiu.

Spor la miscare si cumparaturi. Daca aveti vreo intre-bare va stau bucuros la dispozitie !