Nici nu au trecut bine sarbatorile ca Emag face din nou promotii la mii de produse. Revolutia preturilor , editia ianuarie 2016 dureaza 3 zile si aduce preturi mici in toate categoriile de produse din site, preturi reduse cu pana la 50%.

Cele mai bune oferte la avem la electrocasnice, laptop, tablete dar si la telefoane mobile.

Laptop Acer doar 899 de lei

Detalii..

In categoria laptop avem reduceri de la -10% pana la 35% in toate marcile de : Lenovo, Acer, Toshiba sau Samsung. Accesoriile pentru ele, periferice sau genti de transport la fel sunt la reducere.


Promotii mai gasim si la electrocasnice, indierent daca aveti nevoie de un aragaz sau un frigider, aveti de unde alege. Si accesorile de bucatarie, roboti sau cuptoare cu microunde au preturi reduse.Robotul de bucatarie Bosch in oferta il folosesc personal de peste un an, l-am achizitionat cu 599 de ron si acum face doar 329 de ron.

Robot Bosch doar 329 ron

Detalii..

Emag a introdus de mai bine de un an si o sectiune de supermarket, puteti cumpara mancare sau produse de prima necesitate direct online si le primiti la domiciliu fara sa faceti vizite in market-ul local. Produse gourmet si din bucataria inteenationala la doar un click distanta!


Nu trebuie sa va amintesc ca mai avem ceva mai putin de o luna pana la sarbatoarea iubirii, Valentines Day , nu? Ei, cred ca este momentul sa luati acum un cadou pentru iubit/iubita si sa ramaneti si cu bani in buzunar, poate de un buchet de trandafiri sau ceva lenjerie sexy, de ce nu?

Parfum Gucci Guilty doar 229 ron

Detalii...

Parfumurile nu sunt singura alegere pentru un cadou reusit, mai aveti de ales intre alte sute de produse pentru ingrijire personala, fashion sau sport. Toate au reduceri si toate sunt in stoc si pregatite de livrare in doar 24 de ore.

Va doresc cumparaturi placute si va mai astept pe blog!