Samsung a lansat LEVEL!

In 3-4 ani au aparut mai multe firme putin  cunoscute dar care au adus pe piata produse care au devenit rapid un ´MUST-HAVE´pentru multi dintre  noi , exemple fiind   cei de la Beats , SmsAudio , Sol sau Soul .

In urma cu o luna intr-un video amateur , rapper-ul Dr Dre CEO la Beats Audio recunostea interesul Apple pentru compania sa , urmand astfel sa devina cel mai bogat rapper in viata , in video se poate aprecia ca ara mai mult beat decat treaz. Zilele urmatoare Apple a confirmat ca doreste achizitionarea Beats Co. pentru 3 miliarde de dolari !

Samsung nu putea sa stea pe tusa si a anuntat noua sa linie de casti premium si mai ales fashion  : LEVEL . Pentru impatimitii castilor premium vestea este buna , au pe piata o noua alternativa si care promite a fii una de caliate !

 

Ce prezinta noua colectie :

Vine compusa din doua modele Over Ear , un model cu fir si unul wirelless ambele cu un finisaj desavarsit si cu functia Noise Cancelation  , un model de casti de pus in urechi In-Ear si o boxa Level Box. Pretul pleaca de la 149$ castile In-Ear si merg pana la 349$ cele wireless. Oferta de lansare in SUA , castile cu fir Over-Ear plus Level Box la 299$ 

daca va hotariti sa le achizitionati se pare ca o sa achizitionati un produs care se respecta.