Samsung plus Barnes & Noble au facut echipa pentru a lansa noua tableta Samsung TAB 4 Nook.In industria technologiei din zilele noastre daca nu iti faci aliati puternici nu prea existi sau dispari , cam asa s-ar putea spune pe scurt alianta dintre Samsung si Barnes & Noble . 

Au prezentat o tableta de 7 inchi numita  Samsung Galaxy Tab 4 Nook  si a fost desemnata ca fiind prima tableta bazata pe plataforma Android si gandita excusiv pentru pasionatii de lectura .

Ca si specificatii technice are un ecran de 7 inch , procesor quad core , 1.5 gb de RAM si 8Gb memorie interna cu posibilitate de extindere cu card micro sd. Tableta ca si prestatii este una medie dar si pretul afisat este unul de 180 de dolari americani si prezinta avantaje daca doresti sa cumperi carti de pe magazinul online al celor de la Barnes & Noble si chiar lectura gratis in momentul in care esti in librariile lor , din pacate in Romania nu au asa ceva:(

Ce se vrea tableta ? concurenta pentru Amazon si linia Kindle , dar de moment Kindle Fire HD este mai puternica din punctul de vedere al specificatiilor si dispune de un catalog de ebook impresionant .

Mai multe detalii pe Ebay si pe Amazon aici 

tablete nook amazon

 nu sunt modelul despre care am discutat dar gasiti si la 50 de euro ceva pe gustul vostru.