image

Samsung a lansat ieri in cadrul IFA2014 cel mai nou model de telefon Samsung Galaxy Note 4  , smartphone pentru fanii telefoanelor mari gen phablet . La prima impresie nu aduce nici o crestere in dimensiunea ecranului asa cum se specula pe internet, ramane cu un ecran de diagonala de 5.7 inchi dar in schimb rezolutia ecranuli creste , ecranul fiin un Super Amoled QUAD HD , cu o rezolutie impresionanta 2560×1440 pixeli.

Alte imbuatatiri aduse sunt introducerea cititorului de amprente ca si la Samsung Galaxy S5 , camera cu senzor de 16Mpx si reistenta la praf si la apa. Camera frontala are 3.7 Mpx si ese ceam mai buna camera pana la aceasta ora pentru #selfie .

Tot ca si noutate icorporeaza un senzor UV , unic pana in acest moment , care te avertizeaza de puterea radiatilor solare UV si daca trebuie sa te protejezi , funtiia facand parte din programul S-Health impreuna cu asistentul de mers si senzorul de ritm cardiac.

La nivel de sistem de operare are Android 4.4.4 binenteles cu perticularitatiile Samsung incorporate. Meoria de 3GB de RAM il facsa se miste repede si pentru stocare vine cu 32Gb  incorprati , putem marii insa fara probleme cu un microSd de pana la 64GB.

Procesorul poate fii sau un OCTA-CORE de la Exynos , in Asia se asteapta sa fe cel OCTA-CORE si in Europa o sa fie cel Quad-Core fabricat de Qualcomm.

Tot in cadrul prezentarii s-a prezentat Samsung Galaxy EDGE , primul telefon cu ecran curbat din lume , e drept ecranul este curbat doar pe o parte dar este o senzatie unica si un telefon unic. 

image

O sa incerc sa urc un video cu utest cat mai repede pe youtube de indata ce vor fii disponibile la vanzare aceste telefoane , Samsung inca nu a dezvaluit data la care vor fii disponibile la vanzare.

Like si Share pls!