image

Asa arata primul detaliu din campania de marketing inceputa de Samsung pentru a ne pregatii pentru lansarea noul terminal Samsung Galaxy S6 cu mesajul ´ce urmeaza´ si cu anuntarea unui eveniment pe data de 1 Martie la Barcelona in cadrul Mobile World Congres.

Prin presa internationala se pot citi deja cateva date despre specificatiile noului terminal , care o sa aiba un ecran de 5 inch QHD Super Amoled , un procesor marca Exynos 7420 octa-core si 3 GB de RAM si o camera de 20MPX pentru poze si video.

Cele mai multe sunt doar speculatii adunate din mai multe surse si din rapoarte de la fabricanti de ecrane , memorii sau accesorii , in cazul asta cei de la Spigen au lansat deja o linie pentru telefoanele Samsung Galaxy S6 in care se poate aprecia forma si cum o sa fie azezate pe spatele terminalului camera si flas-ul.

Pozele sunt de pe gsmarena.com 

image
image

In trecut cei de la Spigen au mai desconspirat si alte modele de la Google , Nexus 5 dar si Iphone 6 , care s-au potrivit perfect in aceste carcase.

Tot acum este planuit si un Samsung Galaxy Edge cu ecran curbat dupa cum afirma multi din bloggeri influenti , printre ei se numara si Marques Brownlee care spune ca o sa aiba cu siguranta o versiune Edge in varianta de 5 Inch.

Asteptam cu nerabdare mai multe detalii si lansarea Galaxy S6 !