Samsung Galaxy S7 este cu siguranță cel mai bun telefon cu Android care se lansează în acest an și cu toate datele și informațile care s-au filtrat putem să conturăm o imagine a telefonului Galaxy S7. Un lucru este sigur, Galaxy S7 este foarte important pentru Samsung și după cum au declarat doresc să-l facă pe placul clienților vechi, să reintroducă funcții care au lipsit din ultimul model dar să aducă și noutăți in trend cu anul 2016.

Profu'

Profu'

Galaxy S este linia de top de la Samsung, a vândut deja peste 600 de milioane de unități in cei 6 ani de când a apărut primul model S. Este cel mai vândut telefon mobil cu Android și marchează trend-ul in industrie an de an!

Ce este nou?


Ecranul sensibil la presiune este prima noutate pe noul S7 sau STouch este tehnologia similară cu cea 3D Touch de la Apple. O să fie interesant să apăsăm pe o aplicație și să avem mai milte opțiuni nu doar cea de deschidere aplicație. Rămane de văzut dacă o să avem și aplicații care suportă tehnologia pe Android.

USB tip C este la fel noutate, noul conector reversibil promite o incărcare pentru o zi întreagă de uz în doar 30 de minute.

Slotul pentru cardul  MicrosSD a lipsit de la ultimele modele și Samsung a fost criticat pentru lipsa slotului, se pare că au ascultat vocea consumatorilor.

Design & display


Anul trecut Samsung a făcut un pas imens in față in ceea ce privește designul modelului S6 ,  au observat cum pierdeau cotă de piață din cauza modelelor din plastic -vedeti modelele S4 sau S5 (cel din urmă a avut vânzări mult sub așteptări) au trecut la fapte și S6 arată impecabil, design minimalist și corp unibody metal și linii curbate cu stil. O să avem și pentru S7 un design reușit si chiar mai subțitre cu 1 mm se pare – in 2 poze apărute camera este la nivel cu restul corpului.

Ecranul la modelele S5 și S6 a fost de 5.1 inch , pentru noul model diagonala urcă ușor la 5,2 inch. Rezoluția rămâne la 1440 x 2560 pixeli in calitate QuadHD. Așteptăm o nouă generație de ecrane Super Amoled, care o să păstreze calitatea dar scade consumul de energie.

Cameră


Camera de pe S6 face poze excelente dar ocupă prea mult spațiu și nu se integrează cu restul telefonului lucru care deranjează daca folosești o husă sau chiar și când îl așezi pe masă. Noul design rezolvă această problemă de design, cu un senzor mai mic numit Britecell, de tip RGBW. Noul senzor patentat de Samsung este capabil de poze excelente cu lumină puțină si rezoluție de 20Mpx

Sub carcasă


S7 vine in 2 opțiuni: una cu Snapdragon 820 și una cu Exynos One. Samsung revine la utilizarea procesoarelor Qualcomm după ce anul trecut a renunțat la modelul 810 din cauza problemelor de supraîncălzire și a folosit doar Exynos 7 . Promemele sunt departe si 820 promite performanță fără concurență in 2016. In teste gen Antutu 820 trece de 85,000 de puncte iar modelul Exynos One este și el aproape cu 75,000. Pentru Europa cu siguranță o să avem model Snapdragon.

4GB de RAM ca și pe modelul S6 se ocupă de parte de viteză iar ca și memorie internă apar variante de 32, 64 și 128Gb

Preț și dată lansare


Prezentarea noului model o să fie facută in cadrul MWC 2016 de la Barcelona la mijlocul lunii februarie iar punerea în vânzare undeva la finalul lunii martie și începutul lunii aprilie.  Așa au procedat an de an, dar pot fi și surprize.Așteptăm.

Prețul pentru un telefon mobil premium nu scade de 700 de euro , deci tot pe acolo se invârte și S7 și chiar mai scump cu 100-150 de euro pentru modelul Edge , in concluzie minim 3200 de ron pentru versiunea de 32GB și 1000 de euro pentru cel de 128 Gb

surse phonearena.com -informații

 behance.net  -poze