image

Sunt cateva zile de cand citesc pe tot felul de bloguri si site-uri de stiri despre noul Samsung Galaxy S6  , urmatorul model in seria S de la marca Samsung gandit sa fie varful de gama. 

De moment avem o stire care a scapat celor de la Vodafone UK despre un terminal Samsung S EDGE un telefon cu o diagonala de 5 inch dar cu ecran curbat gen Note Edge , care tocmai a iesit si la noi pe piata . e posibil sa fie urmatorul 6 sau doar un terminal diferit.

Dar cum nu toata lume a este fan de telefoane cu diagonala mare . inclusiv eu  , Samsung continua cu seria S pentru varfurile de gama.

Stirea este de acesta data la partea de hardware , unde in principiu anuntau o colaborare cu Qualcomm  prin utilizarea modelului Snapdragon 810  , procesor care se pare ca are probleme si nu o sa apara asa rapid pe piata .

Dar nu pentru asta numai vrea Samsung sa lucreze cu ei ci pentru ca seria lor de procesoare Exynos sunt apropiate ca si performante de cele Qualcomm, sunt din partea casei si pentru ca altii precum Apple au incredere in ele pentru urmatoarele telefoane Iphoen 6s

image

Lansarea Galaxy S6 este asteptata pentru luna martie , nu se stie pana acum mai nimic despre el , ecran peste 5 inch , procesor Exynos 7 octa-core cu siguranta si Android 5