image

Top 10 apps pentru telefonul tau pe timpul verii 

Vara este aproape terminata dar asta nu inseamna ca aici se incheie si sezonul sau ca nu o sa facem planuri pana anul viitor , deci e bine sa fim pregatiti.

Indiferent daca folositi Android sau iOS  , gasiti toate aplicatiile din lista disponibile in magazinul de aplicatii. Si cel mai bun lucru e ca sunt gratis :

Instagram ne permite instant sa fotografiem si sa trimitem fotografiile noastre prietenilor si celor care ne urmaresc in reteaua de socializare Instagram. App cu editor de poze incorporat , o sa arati super in fiecare poza.

Spotify este cel mai popular seviciu de muzica on-stream sau la cerere de pe internet si o sa iti fie un coleg de nadejde oriunde ai fii . alegi tu muzica sau Spotify iti sugereaza melodii dupa starea ta de spirit. O sa fii pe loc micul DJ .

Duolingo este ajutorul tau daca pleci peste hotare si nu vorbesti limba locala . Daca iei cateva clase in timpul drumului spre destinatie o sa fii un mic as si o sa te descurci cat de cat acceptabil . S-ar putea sa scapi cu acesta aplicatie fara sa dai din maini la propiu toata vacanta . Te ajuta in spaniola , franceza, germana , italiana si engleza.

 

Tripadvisor  este aplicatia mobila a site-ului cu acelasi nume , un site complet si cu informatii despre aproape fiecare oras din lume. Mergi la mare de exemplu poti cauta hotel , mancare si locuri de vizitat , toate la un click . Si cel mai bun lucru ca toate locatiile au recenzii facute de alti utilizatori si asa nu mergi la noroc. Alegeti locatiile de 5 stele !

AIRBNB este pagina de moda in lume in acest moment si te ajuta sa gasesti cazare direct la propietar intr-un sistem foarte bine pus la punct . Preturi sunt destul de bune de multe ori cu pana la 60-70% mai mici decat la hoteluri . Alege din propietarii verificati si cu recenzii cat mai bune de la fostii sai oaspeti . Merge in Romania perfect . nota maxima obtinuta de user conteaza mult , atat la tine cat si la cel care iti ofera casa lui .

VIBER te scapa de tarife extra la factura. Este usor sa folosesti aplicatia , foarte similara celei Whatsapp dar cu posibilitate sa suni cu voce. calitatea este foarte buna si depinde si de conexiunea ta la WiFi ca sa fie gratis total . Merge gratis doar daca si omologul tau are instalata aplicatia , daca nu se permit convorbiri dar contra cost .

FACEBOOK nu putea sa lipseasca din lista , e reteaua de socializare favorita in lume si in Romania si e cea mai utilizata la ora de a posta poze sau check-in . Imparti cu prietenii tai repede toate detaliile pe care le consideri de impartit. Nu uita sa dai share si la aceasta postare.

WAZE te duce la destinatie pe drumul fara incidente. vezi in timp real unde sunt probleme pe traseul tau , lucrari de intretinere , blocaje in trafic si chiar radare mobile ale Politiei Romane . Pentru a ajuta comunitatea nu uita pune si tu evenimentele care le consideri utile pentru altii.

KINDLE hrana pentru sufletul tau. Cu acesta aplicatie descarci cartille tale digitale si le citesti pe dispozitivul tau , fie mobil sau tableta. Cel mai mare catalog online de ebook atat in limba romana cat si in engleza.

OFERTA de nerefuzat la telefoane HTC ONE E8.

image

GOOGLE MAPS te scoate din incurcatura garantat, cu harti actualizate periodic iti ofera cea mai buna ruta . Are detalii la nivel de numere de strada , deci poti gasii usor un hotel , un restaurant sau casa unuo prieten.

www.electroaudio.ro

Consideri util acest post , pls like si share !