Salut și bine v-am găsit! Indiferent de consola pe care o aveți acasă cred ca cel mai mult contează pentru voi jocurile pe care le puteți juca pe ea, ca are grafica mai buna sau nu ca e PlayStation, Nintendo sau Xbox, jocurile primează. Am făcut un tur scurt pe câteva pagini de dezvoltatori de jocuri si cred ca anul 2016 se anunță destul de bun , eu după gustul meu propun aici inițial un TOP 5 pentru Xbox One de la Microsoft si urmează și restul consolelor în zilele ce urmează.

Quantum Break


Lansare: Aprilie 2016 Quantum Break este un joc creat de Remedy și anunțat de moment doar pentru consola Xbox One. Practic acest joc este un  shooter  la persoana a 3-a în care se combină jocul cu un serial de televiziune în care tu ești protagonistul și în funcție de acțiunile tale în joc, evoluează și serialul TV, practic joci un nivel al jocului și urmărești un episod din film. Este clar că nu ai 100 de opțiuni de final dar totuși poate fii interesant să vezi un final personalizat. Arme puternice, efecte speciale impresionante și o coloana sonoră pe măsura jocului.

Gears of War 4


Lansare: Iarna 2016 Mai avem ceva de așteptat pentru noul Gears Of War 4 dar dacă sunteți fani merită. Este prima versiune făcută exclusiv pentru Xbox One, din cele transmise de companie se pare că grafica, calitățile jocului și resursele de care dispune consola 360 o fac incompatibilă cu noul joc. Nu se cunosc detalii despre joc, până acum avem doar acest trailer de pe Youtube.

XBOS ONE LA UN PREȚ SPECIAL

play!

Crackdown 3


Lansare: Vară 2016 Jocul numărul 3 din seria în care urmărim un polițist cum luptă într-un oras din viitor dar care este corupt și condus de interlopi și mafie. Personajul principal începe de la 0 practic și în lupta sa devine tot mai bunm cu abilități și puteri tot mai diverse si mai SF dar așa este jocul nu? Poți să mergi pe zgârie nori, lovești un dujman și arată de parcă Sub-zero i-a făcut o fatalitate. Jocul este ingrijit în detalii, grafică bună și poți distruge cam totul prin el mașini sau clădiri . Aștept mai multe detalii!

Fable Legends


Lansare: Disponibil download

Fable este singurul joc gratis din acestă listă de 5 și se poate descărca atât pe Xbox One cât și pe PC cu Windows 10, gratis doar dacă ai subscripție valabilă la Xbox Live Gold.

Jocul incorporează noua platformă de la Microsoft cross-device , poți juca online cu prietenii tăi indiferent dacă vă aflați pe PC sau Xbox One.

Jocul continuă istoria epică in stilul Fable, cu eroi, mercenari sau minioni răi peste măsura. Îți poți face un erou care salvează Albion de cei răi sau poți să ataci și să învingi eroii și să aduci împarăția răului in joc.

Xbox Live Gold se vinde separat după cum bine stiți si este mai rentabil să achizitionați un card de 12 luni

Ashen


Lansare: iarna 2016

Într-o lume gri și pustie din cauza eruperilor vulcanice și a cenușei care acoperă totul trebuie să te lupți să devii mai bun și să colaborezi cu alți jucători pentru a-ți spori șansele de supraviețuire.

Jocul are o grafică excelentă, peisaje hand-made 100% și o mapă imensă pentru joc. Acțiunea este de mod RPG și promite că nici un joc nu v-a semăna cu celălalt, fiecare acțiune facută schimbă povestea și posibilitățile din joc. Dacă iți plac monștrii, jocurile inteligente este clar pentru tine.

Te rog sa comentezi sau de ce nu sa dai share pe reteaua sociala preferata, click pe unul dintre butoanele de mai jos, ai de unde alege !