image

A treia si ultima parte Black Friday de anul acesta si promit ca pana la anul nu mai pomenim de vinerea negra deloc .

Ieri am vorbit despre ofertele din Europa si magazinele care merita vizitate si am promis sa scriu azi despre cele din USA si cam ce metode de cumparaturi avem acolo practic.

In ordinea preferintelor si dupa ce am incercat pe fiecare din cele enumerate mai jos  , ordinea preferintelor ar fii :

Amazon.com un site complet si cu de toate  si  nu pun probleme de nici un fel cand platesti cu un card din Romania si trimit la adresa pe care o doriti dar nu fac livrari in Romania direct sub nici o forma si trebuie sa alegeti una din alternativele de mai jos.

BestBuy.com au un serviciu pentur clienti execelent si se bucura cand primesc cumparatori din afara SUA  dar la fel si ei nu fac livrari in afara USA

Ebay.com care la fel fac promotii bunicele de Black Friday dar aici se poate platii doar cu Paypal si livrarile se fac la adrese verificate de paypal , sfatul este sa aveti mare grija cand faceti comanda si sa vedeti si de unde este vanzatorul . Daca este din USA poate accepta el sa faca livrarea in Romania , dar nu licitati pana nu8 stiti sigur acest lucru.

Apple.com pentru fanii Apple . Ipad , Iphone sau Macbook . Din 3 incercari la ei pe site 2 au mers si a 3-a oara mi-au blocat suma pe card dar nu au onorat comanda . dupa 2 saptamani de drumuri la banca am rezolvat situatia si am primit banii inapoi . Aveti sanse sa fie ok sau nu dar mai ales pe 27 o sa fie complicat.

Am vorbit despre magazine dar nu si cum sa aduceti marfa acasa . Aici sunt 2 posibilitati care sunt cele mai des folosite  : rude sau prieteni pe care ii combinam cumva noi sau serviciile de posta Mail Forwarding.

Despre prieteni fiecare cum poate eu unul am preferat sa incerc un serviciu de mail.

Dau 2 exemple folosite si probate:

De partea romana sunt cei de la farataxe.com unde te descurci in romana si toti care sunt acolo sunt de la noi , am trimis de 2 ori cu ei si nu am avut probleme  dar recunosc ca am avut emotii destule. mi-au promis 10 zile si a durat 18 sa vina ( lucrtatoare ) poate au mai remediat treaba asta dar de mai bine de 1 an nu am mai adus nimic prin ei. Ca si idee , un colet de 3 kg cu ceva electronica in valaore de 200 usd cu totul ma costat 235 $ livrat acasa prin Fan Curier in Romania.

A doua optiune este Shipito.com ceva mai scumpi si cu taxa lunara de administrare cont dar va ofera in acelasi timp 3 adrese din USA si una din Austria , deci puteti folosi si pentru cumparaturi in Europa pe site-urile care fac livrare in Europa celor 15 .Testat si probat , fara surprize si mai bine pusi la punct si dupa cifrele vazute sunt No 1 in lume.

Bafta si sa gasiti cele mai bune oferte !

Va astept sa cometati dupa ce cumparati si sa imi spuneti experienta voastra