Salutare ! Vă povesteam zilele trecute despre Netflix, că s-au lansat deja si in România si că acum avem filme on-demand și la noi, dar tot acolo vorbeam de faptul că oferta pentru România nu este similară cu cea din USA de exemplu. Dacă dorim sa vedem Netflix din SUA avem nevoie de un serviciu VPN și în acest mod trecem de blocajul de zonă/țară și Netflix o să creadă ca urmărim din UK sau chiar SUA filmele lor.

 

Profu'

Profu'

„VPN sau rețea privată virtuală este tehnologia care permite conectarea in mod sigur la internet similară cu cea a unei rețele private. Siguranță sporită, flexibilitate, securitate in comunicații și riscuri minime la navigarea pe internet”

Eu folosesc tot timpul un serviciu VPN de la Zenmate, care este pentru mine cel mai simplu de folosit atât de pe browserul de pe PC cât și de pe un smartphone. Daca folosesti browserul Chrome sau Firefox printr-o simplă extensie activezi Zenmate exact din bara de navigare. Vedeti cât de simplu se face in poza de mai jos:

Avantajele Zenmate Premium

  • Encripteaza detele tale când navighezi pe internet
  • Include extensie pentru browser din care schimbi ușor locul de conexiune
  • Te protejează pe tine & datele tale când folosești WiFi plublic ( sau acasă)
  • Deblochează servicii limitate de zonă geografică, media sau publicații online( Netflix, Zulu, NY Times, Marca.. sau ce mai stiți voi frumos de văzut dar greu de accesat)
  • Deblochează toate videoclipurile de pe Youtube
  • Îți ascunde Ip-ul prin schimbarea locațuei tale
  • Securiezează toate datele tale de pe PC/MAC sau mobil
  • Alegi între 11 pucte de conectare: Germania, Romania, Hong Kong, SUA, Franța, United Kingdom, Elveția, Canada, Singapore, Olanda & Spania
  • Viteză premium pentru VPS
  • Blochează site-urile cu malware sau viruși

Acum că v-am prezentat toate avantajele acestui serviciu trebuie să va spun si una rece, cum se spune . Zenmate are atât un serviciu gratuit cât si unul premium. Cel gratuit este OK dar nu vă ofera decât o mica parte din avantajele de mai sus, nu poți vedea Netflix sau filme online din SUA de exemplu pentru că nu permite lățimea de bandă oferita in cazul contului gratuit. Pentru full option trebuie să ai un cont PREMIUM care se poate achizționa lună de lună pentru 6 dolari sau OFERTA care este acum valabil doar 20 de zile , PREMIUM PE VIAȚĂ pentru doar 49 de dolari sau echivalentul in lei , undeva la 199 de lei.

Prețul intreg pentru acest serviciu ar fii de 840 de dolari , dar cu oferta rămâne in doar 49 de dolari . 

OFERTĂ ZENMATE LIFETIME PREMIUM 49$ ÎN LOC DE 840$

Detalii..

Oferta se poate achizițtiona doar de pe site-ul StackCommerce.com si doar pana in 1 februarie 2016 , eu sincer vanez oferta asta de anul trecut cand am vrut să fac upgrade la premium și am ezitat, după am mai găsit doar oferta gen abonament lunar la 6$, practic am platit pentru un an de 2 ori mai mult !

Va rog sa da-ți share dacă considerați articolul intersant, ne ajută mult !