Xiaomi a anuntat cu luni in urma lansarea a doua noi modele de telefoane Note si Note Pro , dar pentru cel din urma nu au spus nimic nici de data de lansare, despre pret sau specificatii. 

Ieri au tinut un eveniment de lasare si au prezentat noul Note PRO , un smartphone marca Xiaomi cu un pret foarte bun si mai ales cu specificatii foarte bune ,practic pe piata in momentul de fata  mai sunt 2 modele cu specificatii aproape la fel.

Ce ne ofera? pe rand enumar detaliile pentru care eu l-as cumpara maine : ecran cu diagonala de 5,7 inch QHD sau 2K – este prezent la Samsung Galaxy S6 si la LG G4 – deci nu este exclusiv.  Procesorul este de Snapdragon 810 , S6 este similar dar G4 are un procesor de doar 6 nuclee inferior cu minim 30% in performante. Are in plus fata de consurenta cei 4 Gb de RAM care o sa ajute telefonul sa se miste usor si sa fie capabil sa ruleze aplicatii multiple in acelasi moment.

Pe partea interna are 64 de GB de memorie si atat , citeam zilele trecute ca Hugo Barra , vicepresedintele Xioami este total in contra sloturilor si folosirilor de carduri micro SD pentru telefoane Xiaomi , pentru zile el, citez  ”majoritatea cardurilor disponibile sunt de foarte proasta calitate iar utilizatorul tinde sa dea vina pe smarphone decat pe card , pe care il considera doar un accesoriu si nu parte din telefon” ,totusi 64 de Gb dau pentru multe aplicatii , fotografii si muzica. Faptul ca nu are slot micro SD este compensat existenta a doua slot-uri pentru SIM , ambele capabile de 4G si active in acelasi moment DSFA

Pretul anunat este de 480 de dolari , dar la vanzare in China . Noide aici nu avem sanse sa il cumparam decat de la reseller ( tot chinezi) si clar la un pret ceva mai mare , minim dupa cum am vazut pe Antelife.com 550 de dolari , care la schimbul actual sunt 2145 de lei . 

Voi ce parere aveti?