Xiaomi se bazeaza pe carisma si pe forta in vanzari pe care au demontrat-o deja in  anul 2014 cu 61 de milioane de terminale vandute si are cateva modele noi  care urmeaza a fi anuntate in curand la feria technologica  CES 2015 din  Las Vegas  si unde lumea asteapta sa lanseze  urmatorul super smartphone  Mi5 . 

Pana sa ajunga acolo ,  au anuntat deja urmasul modelului Redmi1s pe care l-am testat si despre care gasiti un video pe youtube.com . Primul model era unul  destul de reusit la un pret de doar 600 ron , cu peste 15 milioane de bucati vandute si Redmi 2S vrea sa intareasca imaginea buna facuta de primul model si  aduce noutati destul de importante fara sa fie afectat pretul.

Cele mai importante noutati sunt la procesor , se trece pe structura de 64 Bits cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410  si conexiune de date 4G ( LTE) . Noul terminal o sa reprezinte o treime din vanzarile Xiaomi pe anul in curs si are multiple avantaje in favoarea sa : un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli , capacitiv si rezistent  , 1GB de Ram si 8Gb de memorie  ,  o camera principala de 8MPX  , dual SIM si sistem de operare MIUI 6 bazat pe Android 4.4 foarte fluent si intuitiv .

Telefonul este construit din plastic , la un pret asa de atractiv era de asteptat dar vine cu o gama variata de culori si carcase in tonuri pastelate perfect pentru doamne , domnisoare si domni de ce nu !

Asteptam vesti de la Xiaomi si poat eintre ele o sa fie si noul flashgrip Mi5 !